Egebæks digitale info-tavle

Velkommen til..

 

På vegne af bestyrelsen er det mig en stor glæde at kunne byde velkommen til denne, H/F Egebæks nye kommunikationsplatform. Det har længe før denne bestyrelses indtræden været et stort ønske fra mange medlemmer, at foreningen fik en ordentlig hjemmeside, hvorfra man kunne samle alle relevante, praktiske og ikke mindst vigtige informationer, uden at man skulle til at drage ned i kolonien og finde en info-tavle (hvilket dog stadig vil være muligt ift. de vigtigste informationer), ligesom at man fremover vil kunne finde en masse info her, som man ellers ville skulle kontakte enten Kommunen, Havelodselskabet, Kolonihaveforbundet, eller bestyrelsen om. Dette gør vi nu et forsøg på at nå i mål med. Vi bestræber os på at designet bliver lavet så intuitivt og let tilgængeligt som muligt, så alle let vil kunne få adgang til netop den viden de måtte søge.

 

Hvad kan den så? ..altså hjemmesiden..

 

En af de centrale og vigtige funktioner som vi har fået implementeret ér, at vi nu kan udsende mails til alle medlemmer på én gang, lige her via hjemmesiden. Denne mulighed gør det langt mindre tidskrævende for os at holde dig mere opdateret på, hvad der sker i foreningen, og udsendelse af nyhedsbreve mv kan endda, i hvert fald i en vis grad, automatiseres. Dette vil betyde, at vi oftere kan sende informationer til alle de medlemmer som vi har en mail-adresse på, ligesom det letter vores arbejde markant, så vi ikke skal sende mails ud enkeltvis hver gang.

Ud over dette, så har vi selvfølgelig nu mulighed for at dele nyheder og artikler med jer, meget mere sammenhængende end på Facebook, samt alt det der ellers hører sig til en professionel hjemmeside, eksempelvis et kalendersystem med oversigt over vigtige datoer og arrangementer, mulighed for download af diverse relevante dokumenter, skemaer og formularer, mulighed for deling af billede- og videomateriale, oversigt over haverne, informationer om køb og salg af havelod, mulighed for debatfora

 

På sigt vil der blive arbejdet i tættere integration med både Facebook og Instagram, samt i muligheden for debatfora, chat og video-konference, så vi i fællesskab kan få samling på alle trådene, selvom corona-stormen raser udenfor.

 

En anden stor integration som er på vej, er vores betalings-gateway. Den muliggør, at man kan betale eksempelvis sin årlige haveleje online med fx sit kreditkort eller MobilePay. Aldrig har det været mere 2020 at betale haveleje! Desuden er dette en lang billigere løsning for os alle end den gamle indbetalingsmetode. (Der vil stadig være mulighed for alternative betalingsmetoder, hvis man ikke ejer et kreditkort).

 

Samlet set kan vi nu gå ind i det nye år med en hel del digitale forbedringer til gavn og besparelse for os alle, og vi håber at i vil byde de nye anstrengelser velkomne med åbne arme. I mellemtiden vil vi så bestræbe os på at lære de nye systemer at kende, samt fortsat forbedre på funktionalitet og brugbarhed.